Albizzia Bast en Bloem
Amerikaanse Ginseng Wortel
Asparagus Wortel
Astragalus Wortel
Atractylodes Wortel
Cnidium Zaad
Cordyceps Paddestoel
Codonopsis Wortel
Coriolus Paddestoel
Cornus Fruit
Cuscuta Zaad
Cynamorium Wortel
Dendrobium Stam
Dang Guei Wortel
Epimedium Blad
Eucommia Bast
Gekko Staart
Ginkgo Blad
Ginseng Wortel
Gynostemma Blad
Hertengewei (Deer Antler)
Jujube Fruit
Kaneelbast
Koninginnegelei
Ligusticum Rhizome
Ligustrum Fruit
Lion's Mane Paddestoel
Longan Fruit
Lycium Fruit
Maitake Paddestoel
Morinda Wortel
Ophiopogon Wortel
Parel
Pioenroos Wortel (Peony)
Placenta
Polygonatum Sibericum
Polygonum Multiflorum
Polyrachis Mier
Poria Paddestoel
Pseudoginseng Wortel
Rehmannia Wortel
Reishi Paddestoel
Rhodiola Wortel (Tibetaanse)
Schildpad Schild
Schizandra Fruit
Shii-take Paddestoel
Siberische Ginseng
Sneeuw Lotus Bloem
Tribulus Kruid
Zoethout Wortel

ReishiReishi, ook bekend onder de naam Lingzhi, wordt door vele mensen beschouwd als het ultieme tonische kruid. Het wordt in het Oosten breed erkend als "de paddestoel van onsterfelijkheid" of "het kruid voor goed geluk".
De beste Reishi is de rode variant die bekend staat als Ganoderma lucidum. Tegenwoordig wordt Reishi verbouwd in China, de allerbeste groeit op "Duanwood"-stammen en staat bekend als "Duanwood Reishi". De zogenaamde "Hothouse Reishi" en Reishi mycelium zijn in het Westen de meest bekende variëteiten en zijn van inferieure kwaliteit. Wilde Reishi is ook verkrijgbaar en een goede kwaliteit wilde rode Reishi is, zo zegt men, een eerste klas Shen tonic.

Uit onderzoeken in China en Japan is aangetoond dat Reishi een belangrijk middel is voor het versterken van het immuunsysteem dat ook bescherming biedt aan diverse organen en weefsels in het lichaam.
In de Chinese kruidenleer is het een onovertroffen Shen tonic en wordt tevens beschouwd als een krachtige Chi tonic. Reishi heeft een direct kalmerend effect en men zegt dat het op de langere termijn de wijsheid vergroot dat kan leiden tot spiritueel inzicht.
Reishi beschermd de lever tegen gifstoffen en heeft een bijzonder krachtig effect op mensen die last ervaren van allergieën.

Elke Taoïst die ooit in China heeft geleefd gebruikt zo vaak mogelijk Reishi. Iedereen zou eigenlijk elke dag Duanwood of wilde Reishi moeten gaan gebruiken. Beoefenaars van Chi Kung, Tai Chi of (Taoïstische) yoga zouden geen dag mogen missen.